maanantai 10. marraskuuta 2014

Ensi-ilta päivänä

Arvon tsemppibiisiäni Eminemin tuotannosta Lose yourselfin ja Till I collapsen väliltä. Konsultoin aiheesta Kirsiä ja istuudun bäkkärin lattialle 15min ennen esityksen alkua! Nyt lähtee!

Ihmiset ovat kohta valumassa sisään ja jännitys alkaa kasvaa. Yhtäkkiä kosteus valtaa takapuoleni. Pomppaan nopeasti ylös ja luon vilkaisun lattialle. WC on vuotanut vettä bäkkärin lattialle... Riisun päällyshousuni ja menen pyllistämään peilin eteen valkoisissa Juska-boksereissani. Kankkuni näkyvät kostuneen housun alta paremmin, kuin majakan valo tummana syysyönä.

EI OLE TODELLISTA!

Hiustenkuivaaja!? Ei oo. Todella kuuma patteri, joka kuivattaa kymmenessä minuutissa kaiken?! Ei oo. Silitysrauta, hihkaisee Mikko! Kyllä!

Puvustajamme Onerva näppäränä vaatetusvastaavana helpotti kriisiäni kikkailemalla housut lähes tulkoon kuivaksi ihmisten valuessa saliin. Aikaa esityksen alkuun jäi n. 5 minuuttia. Huppu päähän ja menoksi!


Tosi kyseessä... Kuivuvatko housut? Onko Juska kuiva ennen esitystä? Kuinka meidän nyt käy?


Esitys lähtee ja hyvinhän se meni! 2 tuntia puskettiin kuntosaliendorfiinituskamaailmassa ja aika kului ainakin lavan puolella kuin siivillä.  Märkä-lattia yllätyksiltä vältyttiin itse esityksessä ja jokainen hoiti roolinsa hyvällä draivilla. Hyvä vääntö päällä!

ME TEHTIIN SE!

On ilo tehdä teatteria, kun ympärillä on niin mahtavia ja lahjakkaita ihmisiä. Ihmisiä, joihin voit luottaa. Henkilöitä, jotka jeesaa mitä ikinä lavalla tapahtuukaan. Unohtuupa sanat tai kompasteletpa askeleissa. Oli aika siirtyä juhlimaan tuotostamme ensi-ilta juhliin. Astuessani sisään "mökkiimme", suuni taipui hymyyn ja minun oli lämmin. Pöytä oli täynnä ystäviä. Aika nostaa malja alkaneelle esityskaudelle! Tästä on hyvä jatkaa!


Jumalan rakastaja työryhmä kiittää kaikkia katsojia ja projektissa mukana olleita henkilöitä.
Sekä jatkaa valitsemallaan tiellä... Pysytään aitoina ja pusketaan menee hyvillä energioilla!
Kuten hyvään kantaanottavaan esitykseen kuuluu, olemme aiheuttaneet mediamylläkän, kun ensimmäinen kritiikkikin on saatu uunista ulos:
http://www.ksml.fi/uutiset/kulttuuri/teatteri/jyvaskylan-ylioppilasteatteri-jumalan-rakastaja-ensi-ilta-8112014/1930440

Tuu tsekkaa, miten rakastaja sua ravistaa!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti