keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Jyväskylän ylioppilasteatteri esittäytyyHei tyypit!

Jyväskylän ylioppilasteatteri on siirtynyt blogien ihmeelliseen maailmaan! Me haluamme tarjota yleisölle mahdollisuuden seurata lähemmin teatterimme toimintaa. Täällä voit muun muassa kurkistaa kulissien taakse ja tuleviin produktioihin ja ylipäätään saada paremmin kuvaa siitä mitä kaikkea Ilokiven mustan laatikon treeneissä oikein tapahtuu ja kuinka teatteria meillä tehdään. Luvassa on myös mm. henkilöesittelyjä ja vapaata ajatuksen juoksua teatterimme väeltä. 

Jos Jyväskylän ylioppilasteatteri, eli tuttavallisemmin JYT, ei ole sinulle entuudestaan tuttu, niin tässä sinulle hieman pientä tietopläjäystä: Jyväskylän ylioppilasteatteri on vuonna 1960 perustettu tavoitteellinen ja haasteita pelkäämätön harrastajateatteri. JYTin päämaja on Jyväskylän yliopiston kampuksella Ilokivessä, missä toteutetaan vuosittain noin 3-5 ensi-iltaa. JYT kuuluu valtakunnalliseen ylioppilasteattereiden kattojärjestöön Suomen Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:hun. SYTY ry järjestää vuosittain ylioppilasteatterifestivaalit, joihin myös JYT on näytelmillään menestyksekkäästi osallistunut. Ja meillä on ilo ja kunnia järjestää tänä vuonna upeat ylioppilasteatterifestivaalit täällä Jyväskylässä 25.-27.4.2014!

Produktioiden lisäksi JYT tekee kaikenlaisia tempauksia, tapahtumia ja pienimuotoisia performansseja mm. keväisin Yläkaupungin Yöhön. Ja samaan henkäykseen voi mainita, että tuottamme tilausesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin mm. yrityksille ja yksityishenkilöille. Menneinä vuosina olemme tehneet viihteellisiä esityksiä ja draamallisia koulutuksia mm. yliopiston ainejärjestöille, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnalle, Keski-Suomen sovittelutoimistolle, Pandalle, Tiimiakatemialle ja yksityisille tahoille. Yhtään liioittelematta, meistä on moneksi. 


Mutta tässä ekaan postaukseen tarpeeksi tekstiä minulta. Jää ihmeessä kuulolle. Paljon kaikkea mukavaa on luvassa, mm. ensi kuussa ensi-iltansa saavasta Titanic! -Meren yli että heilahtaa -esityksestä ja festareista. Niin ja niistä ihanista keikoistamme.

Hasta luego!

-Salla / JYTin tiedottaja ja tilausesitysvastaava

____
www.jyt.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti