tiistai 15. huhtikuuta 2014

Titanic! -Meren yli että heilahtaa-




Otsikko kertoo jo kaiken! 


Eli kyllä! Jyväskylän Ylioppilasteatterin kevään ensimmäinen ensi-ilta on täällä! Lauantaina 19.4.2014 klo 13.00 Ilokiven lavan valloittaa Titanic! -Meren yli että heilahtaa -esitys! Ja tämä on juuri SE esitys, mitä et halua missata.




Keväällä 2014 Jyväskylän ylioppilasteatteri tuo lavalle uusien ylioppilasteatterilaisten voimin yhden tunnetuimmista toivon ja vapauden symboleista. Voittamattomaksi julistettu ihmisen taidonnäyte upposi neitsytmatkallaan 15.4.1912 vieden mukanaan 1517 ihmisen lisäksi lupauksen paremmasta huomisesta. Mutta siirtolaisten unelmat elävät. Kansainvälinen Siirtolaisuusjärjestö IOM arvioi vuonna 2013, että kahden viimeisen vuosikymmenen aikana Välimereen on hukkunut ainakin 70 000 ihmistä yrittäessään päästä meren yli Afrikasta Eurooppaan. 

 Ylioppilasteatterin Titanic! on tarinoita erilaisista unelmista, jotka eivät koskaan toteudu. 

Ohjaaja Kaisa Nissi on luonut käsikirjoituksen yhdessä näyttelijöiden kanssa, ja sekä teksti että esityksen visuaalinen puoli on toteutettu teatterin uusien jäsenten improvisaation ja yhteisen ideoinnin pohjalta.

Ja täytynee mainita, että esitys on mukana myös Jyväskylässä 25.-27.4.2014 järjestettävillä Ylioppilasteatterifestivaaleilla, joihin on jäljellä enää 10 yötä!



















Ja festareista puheenollen...Festareiden valmistelut ovat loppusuoralla ja festaritiimi puskee töitä täydellä höyryllä luodakseen ikimuistoiset Ylioppilasteatterifestivaalit kävijöille. Festareista tulossa tarkempaa postausta piakkoin!

Ensi-iltaa odotellen,

Salla


LISÄÄ TIETOA:

Titanic!: 

www.jyt.fi (ja varaile liput jo valitsemaasi esitykseen hop hop!) 
FB: https://www.facebook.com/events/722452701128791/?fref=ts

YLIOPPILASTEATTERIFESTIVAALIT: 

http://www.syty.fi/festivaali/
FB: https://www.facebook.com/Ylioppilasteatterifestivaali?fref=ts
Twitter: https://twitter.com/SYTYfestari2014




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti