maanantai 6. lokakuuta 2014

Janne treenaa 3 (ja työryhmä myös!)

Huh hah hei!

Jumalan rakastajan treenit ovat kovaa vauhtia käynnissä ja fokus alkaa jossain määrin siirtyä lihasten paisuttelusta roolihahmon mielen- ja ruumiinliikkeisiin, mutta palataanpa tähän myöhemmin...

Jäin nimittäin viimeksi viikon 35 jälkeisiin tunnelmiin. Hienon nousevan kaareni katkaisi ikävästi poskiontelon tulehdus. Olin puolikuntoisena 1,5-2 viikkoa ja treenaamisesta ei oikein tullut mitään. Ruokavalionikin repsahti, kun en meinannut saada mitään alas. Sairastaminen on yleensä ollut itselle sellaista rentouttavaa pakkolepoa, pysähdys sängyn pohjalle. Nyt olin lähinnä turhautunut ja ärsytyksen vallassa kykenemättömyydestäni treeniin.

Painoni pudottua 73 kilosta yli 2,5 kiloa, oli aloitettava hirveä mättäminen. Vaati muuten hirveää tsemppaamista nousta sängystä, kun oli sinne ajautunut! Jouduin tuijottelemaan ennen-jälkeen -kuvia, joita olin ottanut ja sivelemään hauistani useamman kerran. Lopulta hyväksyin tosiasian: ruotuun oli palattava.

Tällä hetkellä mennään 74 kilossa pohtien kuinka paljon massaa menikään vyötärölle ;)

Opetuksena itselle: Älä katkaise hyvää pöhinää, kun sellainen sattuu olemaan!


Jumalan rakastajan treenit ovat edenneet pisteeseen, jossa alun APUA!? -fiilis on vaihtunut odottavaan ja jännittyneeseen tunnelmaan. Rauta nousee myös treeneissä ja odotettavissa on jyrkkää tunnelman nousua marraskuun kahdeksanteen päivään saakka. Kokonaisuus alkaa hahmottua!

Treenikaudella sattuu esitysryhmään väkisinkin poissaoloja. Onneksi tämä ei JYT:n prokkiksissa haittaa, sillä takahuoneen vaihtopenkiltä löytyy paljon nousevia tähtiä. Rosteri on sen verran laaja, että tämä asettaa myös esitysryhmän ilmaisutaidolle pientä mukavaa painetta - mikäli ilmaisukykysi ei riitä - olet korvattavissa!

Viime treeneissä poissaoloa paikkasi legendaarinen ja ilmaisukyvyssään ilmiömäinen varapelaaja.

Vaviskaa, tässä se on!

Armoitettu näyttämön valtias, Jyttiläinen Jumalan armosta : JYT-NALLE!

Kuvassa bodauksen mallia näyttää Niko ja Nallen kanssa elehtii Milka


Hyvää alkanutta viikkoa ihmiset! Työryhmä iskee isompaa vaihdetta silmään ja palaa ensiviikolla asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti